Om oss

Rasmus

Porträtt taget på M/S Silja Symphony med Stockholm i bakgrunden.

Jag brinner för e-handel och digitalisering. I över tre år har jag jobbat brett med digitalisering, byggande av hemsidor till mig själv och andra samt e-handel. Mitt intresse för e-handel är brinnande då jag älskar att se snabba förändringar, breda sortiment och ökande försäljning. Jag satsar även stort på att samtliga sidor jag bygger är anpassade för synskadade och kompatibla med skärmläsare.

Jag älskar även att fota! Helst rörliga motiv med fokus på vatten och sport. Jag erbjuder Er gärna mina fototjänster och fotar allt som rör sig!

På min lediga tid sponsrar jag gärna miljön med mitt engagemang som styrelseledamot och ansvarig för all media hos Älvräddarna. Det har gett mig en stor kunskap inom nyhetsbrev och att engagera kunder via sociala media. Jag har även ett stort intresse av psykologi och biologi vilket gör mitt privata bibliotek av psykologi- och biologiböcker mycket stort.

Jolin

Under min gymnasietid gick jag ekonomiprogrammet på Nyköpings enskilda gymnasium med inriktning juridik. Redan där fanns ett intresse för ekonomi så att bli den ekonomiansvarige i RJ Webbkonsult HB var ett självklart val. Min tidigare erfarenhet från kundtjänst har även gjort det självklart för mig i rollen för det administrativa.

Precis som min kollega, Rasmus, är foto ett intresse som börjar växa för mig. Med en brinnande passion för att lära mig mer om foto kommer jag att fokusera på porträtt.

Min lediga tid spenderas helst med en bok på balkongen. Jag älskar att ge mig ut i böckernas värld och tar mig tiden så ofta jag kan att läsa. Jag lägger även ner mycket tid på vår gemensamma hund Dumle. Jag brinner för kvinnors rättigheter och tar varje chans jag får att förbättra dem.